Sunday, December 12, 2010

Bulat & Manje

Harini aku mls nk tayep pape..
juz post 2 video about my lovely pet
Bulat n Manje
mereka ini sgt di syangi di dlm keluarge aku..
mak aku pon da anggap mereka ini seperti anak beliau..
haih..
x kesah la tu kan..
but aku mmg very2 sayang giler kt pet2 aku...lau mereka tade..cmne erk?
huuuu~~~
enjoy the clip..

video
Ini name dia Manje.(maap la,sore mak aku termasok lak dlm clip ni)

video
Ini pulak name dia Bulat. (my peberet cats..aku syg dia ni lebey dari Manje.sori Manje ek)

So...
ni je la yg mampu aku post tuk entry kali ni...sbb aku mls gile
gyahahahahah~~~~

No comments:

Post a Comment